Gjør arrangementet ditt litt mer proft med profilert utstyr

Gjør arrangementet ditt litt mer proft med profilert utstyr

Etter et par år med utfordrende forhold når det gjelder publikumsaktiviteter, er det mange som gleder seg til både store og små festivaler og arrangementer i 2023. De større festivalene har ofte sponsorer og relativt store økonomiske muskler, selv om flere større festivaler også har opplevd problemer med finansene. Samtidig kan også mindre arrangementer levere et skikkelig proft produkt med festivalbånd og annen profilering.

Nettbestilling og begrensede serier åpner nye muligheter

I dag er det mulig å bestille alt av profileringsutstyr på nett, noe som selvfølgelig er tidsbesparende. Dessuten fører det til at selv små nystartede arrangementer kan bestille festivalbånd, klistremerker, t-skjorter og annet profileringsutstyr. På nett er det mulig å prøve seg frem med ulike kombinasjoner av antall, design og materialer – for å finne den perfekte balansen mellom pris og produkt.

Strømlinjeformede digitale bestillinger bidrar også til at leverandører kan lage profileringsmaterial i begrensede serier, tilpasset til akkurat dine behov. Det betyr at du ikke trenger å risikere å sitte igjen med gigantiske lagre.

Hvilke profilprodukter har mest verdi for kunder og gjester?

På nett kan du velge fra et gigantisk utvalg profilprodukter. Derfor kan det også være vanskelig å begrense seg, og utfordrende å avgjøre hvilke profilprodukter som egentlig har mest verdi for gjestene dine. Det kan være smart å gjennomføre en enkel spørreundersøkelse blant bekreftede eller potensielle gjester, slik at du får et objektivt bilde av ønsker og behov.

Samtidig er det viktig å begrense seg når det er snakk om kostnadsnivå.  Det gjelder både «obligatoriske» profilprodukter, som dekkes inn av billettpriser, og frivillige tillegg som også kan gi et negativt inntrykk i tilfelle de er altfor kostbare. Godt forarbeid og kreativitet lar deg lage en produktmiks som gir gjestene dine merverdi. Husk til slutt på at gode profilprodukter kan være glimrende markedsføring, som kan bidra til at gjestene dine kommer tilbake til arrangementet ditt år etter år.

Comments Off

You may also Like

70 år og refinansiere

70 år og refinansiere

februar 29, 2024

Kan eldre få kredittkort?

september 03, 2023
×