Skal du kjøpe nytt baderom? Her er det du trenger å vite

Skal du kjøpe nytt baderom? Her er det du trenger å vite

Ønsker du et baderom som både er flott og funksjonelt? Ikke bli overveldet om det er første gang du skal utføre et slikt prosjekt. Denne guiden vil hjelpe deg med å planlegge et baderom som passer dine behov.

Hva har du lyst til å gjøre annerledes?

Aller først er det viktig å starte med dine egne behov og finne ut hva du har lyst til å gjøre annerledes. Ikke tenk så mye på hvordan du bruker baderommet i dag, tenk i stedet på hvordan du drømmer om å bruke det. Hvor stor lagringsplass trenger du? Bor du alene, med en partner, eller har du en stor familie? Tenk på hvor mange som bruker baderommet slik at du kan enklere kan finne ut hvor stor lagringsplass du trenger.

Planlegg rommets oppsett

Det er ikke nødvendig å endre rommets oppsett med mindre dette er noe du absolutt ønsker. Om rommets planløsning passer fungerer greit for deg, kan det være smart å beholde den slik at du kan spare en del penger. Om du ønsker å endre lokasjonen på toalettet eller dusjen kan dette ende opp med å koste en i rørleggerarbeid. Det kan derfor være lurt å forhøre deg med en rørlegger før du gjør drastiske endringer på baderommet.

Finn inspirasjon

Nå som du vet hva du har lyst til å gjøre annerledes og hvordan rommets planløsning skal være, er det på tide å finne inspirasjon. Inspirasjon til nytt kjøkken kan enkelt finnes på internett. Vi anbefaler aubo.no hvor du finner et bredt utvalg av bad og baderom i forskjellige prisklasser. AUBO hjelper deg med å finne et baderomsdesign som passer til dine behov. Hvis du vil vite mer om priser på nye bad er du hjertelig velkommen til å kontakte din lokale AUBO-forhandler eller besøke aubo.no. For et bredt utvalg av design til nye baderom kan du klikke her.

You may also Like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *